PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWE

                                           PAKIET SREBRNY

 

Toast Prosecco dla wszystkich gości  

 

Menu:
Zupa(jedna do wyboru): rosół z makaronem, krem pomidorowy z grzankami, krem z dyni z mlekiem kokosowym i chili

 

Danie główne (trzy pozycje do wyboru): rolada wołowa, poliki wieprzowe w sosie winnym, łosoś suos vide z czarnym sezamem, pierś z kaczki, polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym  

 

Dodatki: kluski śląskie, gnocchi, ziemniaki puree, warzywa gotowane, surówki

Przekąski: carpaccio wołowe z parmezanem i rukolą, wybór włoskich wędlin i serów, caprese z provolone piccante, caprese z szynką parmeńską i melonem, pierożki z serem mozzarella i szpinakiem, gruszka karmelizowana z serem gorgonzola, ruloniki z szynki parmeńskiej i parmezanu, pikantne salami z serem provolone, gorgonzola z gruszką, orzechami i kremem balsamicznym, sakiewki z szynki parmeńskiej z serem ricotta i pomidorkami koktajlowymi, słone paluchy z ciasta pizzowego, tartaletki z pesto z oliwek i gorgonzoli, tartaletki z anchois i kaparami, klopsiki z wołowiny i kiełbaski salsiccia w sosie pomidorowym, sałatka z szynką parmeńską i rukolą, sałatka cezar, pieczywo własnego wypieku, masło

Bufet słodkości z mini deserami

 

Gorący bufet: wybór makaronów / gnocchi / ravioli  

Kolacja: pierś z kurczaka zapiekana z serem i pomidorem, kluseczki gnocchi, colesław

Napoje zimne bez limitu: soki owocowe Toma, napoje Pepsi 

Napoje gorące: herbata oraz kawa świeżo mielona w bufecie 

 

 

KOSZTORYS:

Menu – 150 zł / os

 

wódka 50 zł / 0,5 L

wino 30 zł / but 

                                           PAKIET ZŁOTY



Toast Prosecco dla wszystkich gości  

 

Menu:
Zupa(jedna do wyboru): rosół z makaronem, krem pomidorowy z grzankami, krem z dyni z mlekiem kokosowym i chili

 

Danie główne (trzy pozycje do wyboru): rolada wołowa, poliki wieprzowe w sosie winnym, łosoś suos vide z czarnym sezamem, pierś z kaczki, polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym  

 

Dodatki: kluski śląskie, gnocchi, ziemniaki puree, warzywa gotowane, surówki

Deser: pana cotta z musem truskawkowym

Przekąski: carpacio wołowe z parmezanem i rukolą, wybór
włoskich wędlin i serów, caprese z provolone piccante, caprese z szynką parmeńską i melonem, pierożki z serem mozzarella i szpinakiem, gruszka karmelizowana z serem gorgonzola, ruloniki z szynki parmeńskiej i parmezanu, pikantne salami z serem provolone, gorgonzola z gruszką, orzechami i kremem
balsamicznym, sakiewki z szynki parmeńskiej z serem ricotta i pomidorkami koktajlowymi, słone paluchy z ciasta pizzowego, tartaletki z pesto z oliwek i gorgonzoli, tartaletki z anchois i kaparami, klopsiki z wołowiny i kiełbaski salsiccia w sosie pomidorowym, sałatka z szynką parmeńską i rukolą, sałatka cezar, pieczywo własnego wypieku, masło

Bufet słodkości z mini deserami, owocami i słodkimi dodatkami z fontanną czekoladową

 

Gorący bufet: wybór makaronów / gnocchi / ravioli  

Kolacja: pierś z kurczaka zapiekana z serem i pomidorem, kluseczki gnocchi, colesław

Napoje zimne bez limitu: soki owocowe Toma, napoje Pepsi 

Napoje gorące: herbata oraz kawa świeżo mielona w bufecie 

 

Fotobudka Lustro

 

 

KOSZTORYS:

Menu – 200 zł / os

 

wódka 50 zł / 0,5 L

wino 30 zł / but 

                                  PRZYJĘCIE PAKIET BRĄZOWY

                                   

 

Toast Prosecco dla wszystkich gości  

 

Menu:
Zupa(jedna do wyboru): rosół z makaronem, krem pomidorowy z grzankami, krem z dyni z mlekiem kokosowym i chili

 

Danie główne (trzy pozycje do wyboru): rolada wołowa, poliki wieprzowe w sosie winnym, łosoś suos vide z czarnym sezamem, pierś z kaczki, polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym  

 

Dodatki: kluski śląskie, gnocchi, ziemniaki puree, warzywa gotowane, surówki

Przekąski: carpacio wołowe z parmezanem i rukolą, wybór włoskich wędlin i serów, caprese z provolone piccante, caprese z szynką parmeńską i melonem, pierożki z serem mozzarella i szpinakiem, gruszka karmelizowana z serem gorgonzola, ruloniki z szynki parmeńskiej i parmezanu, pikantne salami z serem provolone, gorgonzola z gruszką, orzechami i kremem balsamicznym, sakiewki z szynki parmeńskiej z serem ricotta i pomidorkami koktajlowymi, słone paluchy z ciasta pizzowego, tartaletki z pesto z oliwek i gorgonzoli, tartaletki z anchois i kaparami, klopsiki z wołowiny i kiełbaski salsiccia w sosie pomidorowym, sałatka z szynką parmeńską i rukolą, sałatka cezar, pieczywo własnego wypieku, masło

Kolacja: pierś z kurczaka zapiekana z serem i pomidorem, kluseczki gnocchi, colesław

Napoje zimne bez limitu: soki owocowe Toma, napoje Pepsi 

Napoje gorące: herbata oraz kawa świeżo mielona w bufecie 

 

 

KOSZTORYS:

Menu – 120 zł / os

 

wódka 50 zł / 0,5 L

wino 30 zł / but 

zarezerwuj przyjęcie

GALERIA

Przewiń do góry