PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWE

                                  PRZYJĘCIE PAKIET SREBRNY 
Toast Prosecco dla wszystkich gości  

Menu serwowane:
Zupa(jedna do wyboru): rosół z makaronem, krem pomidorowy z grzankami, krem z dyni z mlekiem kokosowym i chili

Danie główne (trzy pozycje do wyboru): rolada wieprzowa, de volaille, polędwiczki w sosie grzybowym, filet z kurczaka faszerowany szpinakiem, szaszłyki drobiowe w sosie meksykańskim    

Dodatki: kluski śląskie, ziemniaki opiekane, warzywa gotowane, surówki

Przekąski: Karczek pieczony marynowany w vinegrecie musztardowym, paszteciki z mięsem w cieście francuskim, schab souse vide z rukolą, warzywa grillowane z czosnkiem, sałatka grecka z serem feta, dorsz opiekany marynowany w zalewie octowej, sałatka brokułowa z toretelini, tortilla z kurczakiem curry, pieczywo 
Kolacja – bufet ciepły: pieczeń z szynki w sosie grzybowym, ziemniaki pieczone z rozmarynem, kapusta zasmażana
II Kolacja – bufet: bogracz z kluskami lanymi  

Napoje zimne bez limitu: soki owocowe Toma,

Napoje gorące: herbata oraz kawa świeżo mielona w bufecie 

Alkohol w stole bez limitu: wino, wódka 

KOSZTORYS:

  • Menu – 150 zł / os
Atrakcje dodatkowe:
  • Oprawa muzyczna, dj – 1200 zł 
  • Oprawa muzyczna, dj, dodatkowe oświetlenie – 2000 zł 
  • Open bar koktajlowy – 2500 zł 
  • Fotobudka Lustro – 1000 zł
  • Candy Bar LOVE – 1000 zł
  • Lody koktajlowe – 1000 zł
  • Fontanny iskier – 500 zł   
                                   PRZYJĘCIE PAKIET ZŁOTY
Toast Prosecco dla wszystkich gości  
Menu serwowane:
Zupa(jedna do wyboru): rosół z makaronem, krem pomidorowy z grzankami, krem z dyni z mlekiem kokosowym i chili
Danie główne (trzy pozycje do wyboru): rolada wieprzowa, de volaille, polędwiczki w sosie grzybowym, filet z kurczaka faszerowany szpinakiem, szaszłyki drobiowe w sosie meksykańskim    
Dodatki: kluski śląskie, ziemniaki opiekane, ziemniaki puree, frytki, warzywa gotowane, surówki
Deser: mus czekoladowy z malinami, pana cotta ze śliwkami i cynamonem 
Przekąski: półmisek azjatycki (mini sajgonki, pierożki Gyoza, carpacio wołowe z parmezanem i rukolą, karczek pieczony marynowany w vinegrecie musztardowym, paszteciki z mięsem w cieście francuskim, schab souse vide z rukolą, warzywa grillowane z czosnkiem, sałatka grecka z serem feta, dorsz opiekany marynowany w zalewie octowej, sałatka brokułowa z toretelini, tortilla z kurczakiem curry, pieczywo 
Candy bar LOVE z fontanną czekoladową i alkoholową 
Lody koktajlowe
Kolacja I: filet z kurczaka zapiekany pomidorami, kopytka,surówka z białej kapusty 
Bufet ciepły: bogracz z kluskami lanymi   
Napoje zimne bez limitu: soki owocowe Toma, napoje Pepsi 
Napoje gorące: herbata oraz kawa świeżo mielona w bufecie 
Alkohol w stole bez limitu: prosecco, wino, wódka 
Open bar koktajlowy
Fotobudka Lustro
Fontanny iskier do tortu  
KOSZTORYS:
  • Menu – 200 zł / os
Atrakcje dodatkowe:
  • Oprawa muzyczna, dj – 1200 zł 
  • Oprawa muzyczna, dj, dodatkowe oświetlenie – 2000 zł 
 
                                  PRZYJĘCIE PAKIET BRĄZOWY

Menu
bufetowe:

Zupa(jedna do wyboru): rosół z makaronem, krem
pomidorowy z grzankami, krem z dyni z mlekiem kokosowym i chili

Danie
główne (dwie pozycje do wyboru): rolada wieprzowa, de volaille, polędwiczki w
sosie grzybowym, filet z kurczaka faszerowany szpinakiem, szaszłyki drobiowe w
sosie meksykańskim    

Dodatki: kluski śląskie, ziemniaki opiekane,
warzywa gotowane, surówki

Kolacja:
bogracz z kluskami lanymi   

Napoje
zimne bez limitu: soki owocowe Toma, woda mineralna

Napoje
gorące: herbata oraz kawa świeżo mielona w bufecie 

Alkohol
w stole bez limitu: wino, wódka 

KOSZTORYS:
  • Menu – 120 zł / os
Atrakcje dodatkowe:
  • Oprawa muzyczna, dj – 1200 zł 
  • Oprawa muzyczna, dj, dodatkowe oświetlenie – 2000 zł 
  • Open bar koktajlowy – 3000 zł 
  • Fotobudka Lustro – 1000 zł
  • Lody koktajlowe – 1000 zł
  • Fontanny iskier + ciężki dym – 1000 zł   

zarezerwuj przyjęcie

GALERIA

Przewiń do góry